RETOUREN

Elke steen is uniek en heeft dus een andere vorm en kleur. Het kan zijn dat de steen er iets anders uitziet dan op de foto door hun unieke vorm en kleur. 

De producten horen bij normaal gebruik niet kapot te gaan. Is er wel iets aan de hand binnen de 14 dagen na aankoop? Check de onderstaande mogelijkheden: 

- Neem contact op via mail met je vraag dan help ik je snel mogelijk verder.

- Graag retouren? Dit kan binnen de 14 dagen na ontvangst, in de oorspronkelijke staat in de originele verpakking. De verzendkosten om het product te retouren zijn voor de klant zelf. Wanneer het product terug is aangekomen in oorspronkelijke staat bij "The Color Gold", zal het aankoopbedrag (min de verzendkosten voor retour) terugbetaald worden op de rekening waarmee het bedrag betaald is. Het volstaat dat u mij dit binnen die termijn via mail ( thecolorgold@outlook.com ) laat weten. 

- Je hebt als klant recht op een reparatie, vervanging of terugbetaling binnen de termijn van 14 dagen. Het product moet in ongebruikte staat zijn en in de originele verpakking teruggestuurd worden. 

- Let op dat je het pakket goed dicht plakt voordat je het op de post doet anders kan het zijn dat de post het niet terug aanvaard.

Er zit geen garantie op het verkleuren van vergulde sieraden. De vergulde sieraden zijn gemaakt van 925 zilver met daaroverheen een laagje 14 karaats goud. Om te zorgen dat het laagje goud mooi blijft, is het belangrijk dat je uitkijkt met water en andere vloeistoffen. Als het sieraad met vloeistoffen in aanraking komt, kan het laagje goud er vanaf gaan slijten. Je houdt dan uiteindelijk een zilveren sieraad over. 


https://the-color-gold.cms.webnode.be/privacybeleid/