Algemene voorwaarden 

  • Leveringsvoorwaarden: Leveringsgebied (België en Nederland). Leveringstermijn is binnen de 1-3 dagen binnen België. Leveringskosten binnen België zijn voor een pakket met track & trace 5.70 (incl. BTW) is gratis boven de 100 euro.  Een pakket met Track & trace  naar Nederland kost 15.20 euro (incl. BTW) (leveringstermijn 4-7 dagen);  Ik Michelle Horsten (The Color Gold) ben niet aansprakelijk bij vertraging van de bezorger (post of koerierdienst) bij leveren van producten of  door de post beschadigen of verliezen van pakketten. 

  • Betalingen: Alle prijzen zijn inclusief BTW (21%) Op deze webshop kan je de betalen met Bancontact/mister cash, Paypal, i-Deal en Creditcard. 

  • Wettelijke garantie en herroepingsrecht: Niet tevreden? Je hebt als klant recht op een reparatie, vervanging of terugbetaling binnen de termijn van 14 dagen. Het product moet in ongebruikte staat zijn en in de originele verpakking teruggestuurd worden. Zie pagina retouren.

  • De klant heeft het recht zich tot 14 dagen na de levering te bedenken. Het volstaat dat u mij dit binnen die termijn via mail ( thecolorgold@outlook.com ) laat weten.  Het product moet ongebruikt en in de originele ongeopende verpakking worden teruggestuurd. Zodra ik het product terug ontvangen heb van de klant, betaal ik binnen de 14 dagen het bedrag (min de verzendkosten) terug.


https://the-color-gold.cms.webnode.be/privacybeleid/